e-mail marketing

Mi az e-mail marketing? Az e-mail marketing még most is rendkívül hatékony módja az ügyfelekkel való kommunikációnak. Lehetővé teszi ugyanis, hogy személyre szabott tartalmat hozz létre, ahol felhasználhatod a korábbi vásárlásainak vagy érdeklődési információkat, hogy csak a számukra megfelelő tartalmat juttasd el a postaládájukba. Az adatvédelem most az élen jár az ügyfelekkel az e-mailen keresztül folytatott közvetlen kommunikációban, ezért biztosnak kell lenni abban is, hogy hatékony a védelem a marketinglistán szereplők személyes adatait illetően.

 

Miért van szüksége az üzleti vállalkozásomnak e-mail marketingre?

Nem legjobb gyakorlat, ha tonnányi értékesítési e-mailt nyomunk a levelezőlistán szereplő személyeknek. Ehelyett tudunk jobbat. Olyan történeteket szeretnénk elmesélni, amelyek arra összpontosítanak, hogy miként helyezzük el a terméket vagy szolgáltatást az ügyfelek életében, bemutatva, hogyan javíthatná, emelheti és javíthatja az életüket. Az e-mail marketing erőfeszítéseinek most az ügyfélélményre kell összpontosítania, ugyanúgy, mint a webhelyének. Biztosítjuk, hogy e-mailjeidet az ügyfelek demográfiai adatainak szem előtt tartásával tervez zük meg és hozzuk létre, törekedünk az egyes csoportok igényeinek kielégítésére, így növeljük a márka iránti bizalmat. Ha fontolóra veszed az e-mail marketing hozzáadását stratégiájához, érdemes figyelembe venni, hogy az e-mail óriási potenciállal rendelkezik, és képes arra, hogy az egyedi üzenetedet eljuttassa a kívánt közönséghez. A konverziók hatékonyabbak az erőteljes e-mail tartalom létrehozásával, kevesebb zavaró tényezővel, mint a közösségi média hírcsatornájában, ami magasabb megtérülést eredményez.

Mit tartalmaz ez a szolgáltatás?


E-mail szövegezés
A marketing e-maileknek tökéletes egyensúlynak kell tartalmazni a szöveget és a multimédia tartalmat, ezért gondosan meg fogjuk teremteni a legjobb szavakat, amelyekkel hatékonyan közölhetjük üzenetét az ügyfelekkel.

E-mail design
Egyedi e-mail sablonokat készítünk, amelyet felhasználhatsz a különböző marketing üzenetekhez. Nem csak nagyszerűen fognak kinézni, de gondoskodunk arról, hogy gyorsan betöltődjenek és könnyen kezelhetők legyenek.

Levelező listák rendszerezése
Alapvető fontosságú annak biztosítása, hogy ügyfeleid a megfelelő listákban legyenek, hogy a nekik szóló üzeneteket tudd minél hatékonyabban kiküldeni. A rendezett és rendszerezett levelezőlisták kialakítása nagy feladat lehet, de igazán megéri ez a procedúra.

A/B tesztelés
Ha nem vagy biztos abban, hogy mi a legjobb szöveg, időzítés vagy ajánlat a hírelveledhez, amely a legmagasabb CTR-t és konverziókat eredményezi, akkor érdemes tesztelni! Az A/B tesztelés jobb képet adhat arról, hogyan lehet a legjobb eredményeket kihozni a hírelevelekből.
 

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Írj nekünk e-mailt, és mi 48 órán belül válaszolunk. Kérlek írdd meg a telefonszámodat, és azt is, hogy miben lehetünk a segítségedre!