grafikai tervezés

Mi a grafikai tervezés?

A grafikus vizuális tartalommal kommunikál. A gondosan kidolgozott vizuális tartalom révén személyre szabja a céged online jelenlétét, így ténylegesen az ügyfelek és felhasználók igényeire és érdekeire összpontosít. Legyen szó weboldal tervezésről és terv készítéséről, vagy grafikák készítéséről a közösségi felületekre, a grafikai tervezés lehetővé teheti, hogy vizuálisan a legpontosabban kifejezd a márkádat. A leegyszerűsített reklámoktól a kreatív illusztrációkig a grafikus segíthet az összes olyan vizuális tartalom létrehozásában, amelyre szükséged van a márka magas esztétikai minőségéhez.

 

 

Miért van szüksége a cégednek webdesignra?

A webdesign valójában lehetővé teszi azt a fajta felhasználói élmény kialakítását, amely befolyásolja, hogy egy felhasznaló mennyi időt tölt a honlapon. Továbbá lehetővé teszi egy olyan felület megtervezését, amely magasabb konverziós arányokat okoz azáltal, hogy lenyűgöző felhasználói élményekkel, testre szabott tartalommal és multimédiával növeli a bizalmat. A weboldal ltáványa és a weboldal használhatóságának (UX=user experience) fejlesztése eredményeként olyan online környezet jön létre, amely tökéletesen tükrözi a cég arculatát, jövőképét és történetét. A weboldalad egy olyan befektetés, amely potenciálisan értékesítéssé és márkahűséggé válhat, vagyis minél több erőfeszítést és figyelmet fordítasz rá, annál jobb a felhasználói élményt ad.

 

Mit tartalmaz ez a szolgáltatás?


Hirdetésekhez grafika

Talán a Google-ben hirdetetsz vizuális tartalommal, vagy a közösségi média platformokon mindenesetre az üzeneteted lényegét kifejező magas minőségű dizájn elengedhetetlen ahhoz, hogy az embereket meggyőzze a kattintásról vagy vásárlásról.

Weboldalra grafika

A testre szabott grafikai megoldások a webldaladon, az egyedi bannerek, a stílusos tipográfia és az ízléses képek növelik a felhsználói és vásárlói élményt, növeli a bizalmat a látogatóban és elősegítik a magasabb konverziót.

Közösségi média grafikák

A vizuális eszközök bizonyítottan rendkívül hatékonyak a közösségi média hírcsatornáiban, így a saját, egyedi grafikai tartalom létrehozása azt eredményezi, hogy grafikáidat széles körben megosztják, elkötelezik. Így növelve a márkád ismertségét.

Ábra

A kreatív grafikai tervezés kulcsfontosságú megkülönböztető lehetőséget kínál a márkának versenytárskkal szemben. A márkaépítésben felhasználható egyedi illusztrációk vagy egyedi és grafikai megoldások kifejlesztésével megkülönböztetheti márkádat a piac többi szereplőjétől.