facebook marketing

Bővítsd vállalkozásodat a közösségi media marketing segítségével! Érj el új ügyfeleket vonzó tartalmakkal, és kommunikálj az ügyfeleiddel.


FACEBOOK MARKETING SZOLGÁLTATÁSUNK CÉLJA

A Facebook menedzsment szolgáltatásunk célja az, hogy javítsa vállalkozása láthatóságát, hogy minél több ügyfelet elérjen. Erre az egyik lehető legjobb módszer a Facebokon a következő mutatók növelése.

1. A Facebook rajongók számának növekedése
2. A Facebook követők növelése
3. A márka ismertség növelése
4. Növekszik a weboldal forgalma a Facebookos posztok, hirdetések következtében
5. Kivételes ügyfélszolgálat meglévő ügyfelek számára


FACEBOOK MARKETING SZOLGÁLTATÁS ÁRAKMiért fontos a Facebook marketing?

A Facebook a létező legnépesebb közösségi médiaplatform, ahol sok ügyfél tanácsot, képeket és véleményeket keres, mielőtt elköteleződnek egy szolgáltatás felé. A rendszeresen frissített Facebook-oldalak nélkülözhetetlenek, ha a fogyasztók egy új terméket vagy szolgáltatást keresnek. A Facebook rendszeres kezelése a siker kulcsa, hogy kitűnj a többi 45 millió üzleti oldal között. Ha a Facebook oldaladat elárasztja a színvonalas és érdekes tartalom, a nívós kapcsolattartás az ügyfelekkel és a pozitív vélemények, akkor az ügyfél biztosan elhiszi, hogy vállalkozása igazán hiteles, és bátran veszi igénybe a szolgáltatásait.

Mik is azok a Facebook marketing szolgáltatások?

A Facebook marketing szolgáltatásnak a célja a Facebook nyújtotta marketing lehetőségek maximális kihasználása. Mindezt anélkül, hogy Önnek el kellene végeznie ezt a munkát. Levesszük a válláról a terhet. Képzelje el, hogy mi elvégezzük Ön helyett az összes Facebook oldallal kapcsolatos teendőt. Ez lehetőséget ad, hogy a vállalkozás más részeire összpontosítson, amelyek kiemelt figyelmet igényelnek. Mindeközben mi feljavíítjuk az oldalát, generáljuk a forgalmat és elérjúk a közösen megfogalmazott célokat. Szóval, ez mindenki számára win-win helyzet, amelyben szabdidőt nyer és felszabaduló kapacitást, és egy profin karbantartott közösségi platformot.

A KÖZÖS MUNKA FOLYAMATA

Íme az együttműködés folyamata néhány lépésben a megrendeléstől az elkészült munkáig.

HOGYAN DOLGOZUNK ?

Íme néhány lépésben, hogyan is épül fel a Facebook marketing szolgáltatás.

1. Facebook stratégia felépítése

A Facebook stratégia felépítéséhez az első szakasz a felfedezés. A cél itt, hogy minél jobban megismerjük a cégét. Ezekhez különféle eszközöket használunk, mint a kérdőív, kutatás, felmérés, így jobban megismerhetjük vállalkozását. Ezután a felfedezés során szerzett információkat felhasználjuk egy olyan terv kidolgozására, amely segít elérni céljait. Ez a terv magában foglalja a közzéteendő tartalom típusát, a követők vonzásának módszereit és azt, hogy miként fokozzuk a Facebook oldala iránti elkötelezettségét.

2. Facebook tartalom létrehozása

A stratégia jóváhagyása után elkezdjük létrehozni a tarttalmat az oldalára. Egyedi, az Ön profiljára készített szövegekre és képekre számíthat, nagyfokú kreatív megoldásokkal, amely tartalmak igazán az Ön cége arculatát követve. Az Ön elégedettség érdekében posztolás-naptárral is ellátjuk, így lehetősége lesz minden tartalmat jóváhagyni, még mielőtt bármit közzétennénk.

3. A Facebook oldal fejlesztése

Mivel most már az oldala friss és releváns tartalommal rendelkezik, inenntől kezdve azon fogunk dolgozni, hogy felépítsük a követői táborát és elkötelezzük őket. Mivel a Facebook a „pay to play” típusú platformmá vált, növekedési technikáink a fizetett hirdetési kampányok lehetőségét is magukban foglalják. Facebook-kezelőszolgáltatásaink segítenek a megfelelő hirdetési kampányok alkalmazásában, hogy az eredményeket a lehető legalacsonyabb költséggel biztosítsuk.

4. Facebook megfigyelés

Facebook szolgáltatásunk lehetővé teszi a napi szintű oldal megfigyelést. Például ha valaki megjegyzést fűz bejegyzéseihez vagy üzeneteket küld, esetleg véleményt hagy, akkor mi ezt észleljük és reagálunk az aktivitásokra. Napi megfigyelésünket szokásos munkaidőben végezzük, és a válaszokat általában ugyanazon a napon vagy 24 órán belül elküldjük.

5. Facebook oldal teljesítmény jelentés

Minden héten átfogó jelentést küldünk Önnek. A jelentéseinkből áthatja a fiókja előrehaladását, a fő mutatókat és a kampányához kapcsolódó egyéb adatokat.