közösségi média menedzsment

Fejlesszünk olyan profilokat, amelyek megfelelnek az Ön egyedi vállalkozásának. A közösségi médiát a digitális marketing második leghatékonyabb formájának tekintik, ugyanakkor a vállalkozások több mint egyharmadának egyáltalán nincs jelenléte a közösségi médiában. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy a kisvállalkozásoknak nincs idejük vagy erőforrásuk a közösségi média marketingjébe való befektetéshez. Hagyja, hogy a Thrive Social Media Management szakemberei ösztönözzék a közösségi média erőfeszítéseit a követők számának növelése, a márka ismertségének maximalizálása és a bevétel megszerzése érdekében. Tapasztalt csapatunk üzleti elképzeléseit koherens társadalmi személyiséggé alakíthatja márkája számára.

 

Fejlesszünk olyan profilokat, amelyek megfelelnek az Ön egyedi vállalkozásának.

A közösségi médiát a digitális marketing második leghatékonyabb formájának tekintése, a vállalkozások és a vállalkozások több mint egyharmadának, amikor nincs jelen a közösségi médiában. Ez nagy részben annak köszönhető, hogy a kisvállalkozásoknak nincs idejük vagy erőforrásuk a közösségi média marketingjébe való befektetéshez. Hagyja, hogy a Thrive Social Media Management szakemberei ösztönözzék a közösségi média erőfeszítéseit a követők számának növelésével, a márka ismertségének maximalizálásával és a bevétel megszerzésével. Tapasztalt csapatunk üzleti elképzeléseit koherens társadalmi személyiséggé alakítani márkája számára.

Olyan közösségi profilokat dolgozunk ki, amelyek kiemelik az erősségeit

Közösségi média csapatunk kiválóan képzett a közösségi média stratégiájában és a tartalom létrehozásában. Először alapos kutatást végzünk az iparágról, és a legfrissebb közösségi média stratégiákat alkalmazzuk közösségi fiókjain. Ez a célzott tartalom arra ösztönzi követőit, hogy vegyenek részt és támogassák vállalkozását. A szolgáltatások a következők: Stratégia kidolgozása Közösségi profil beállítása Platform monitorozás és moderálás Státusz frissítések Tartalomfejlesztés Márka hírnevének kezelése Fizetett hirdetési kampányok Jelentés Minden csatornán kezeljük a márkás profilokat és a közösségi média kampányait, de megpróbálunk az első 1-2 csatornára összpontosítani, amelyek a legértelmesebbek az üzleti és célcsoport számára. Tudjon meg többet kínálatunkról a következő közösségi hálózatokon: Facebook LinkedIn Instagram Twitter

Közösségi médiafiók-beállítási szolgáltatások

Ha még nem volt ideje, vagy csak nem tudja, hogyan hozza létre közösségi médiaprofilokat vállalkozása számára, segíthetünk! Közösségi média csapatunk egyedi képeket készít, optimalizált tartalmat ír, fiókokat, hálózatokat kapcsol össze más releváns oldalakkal és profilokkal, és még sok minden mást. Megtaníthatjuk Önt is arra, hogy új közösségi profiljait használja a közönség legjobb eléréséhez és vállalkozásának népszerűsítéséhez, valamint hogy miként lehet nyomon követni és értelmezni az elkötelezettségi mutatókat, hogy tudják, mi az Ön számára és mi nem.

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Írj nekünk e-mailt, és mi 48 órán belül válaszolunk. Kérlek írdd meg a telefonszámodat, és azt is, hogy miben lehetünk a segítségedre!