szolgáltatások

Mit csinálunk?

Kreatív szellemi termékeket hozunk létre és marketing stratégiákat alkotunk.


 

Az OMT egy budapesti központú digitális marketing ügynökség, amely testreszabott támogatást nyújt a olyan cégeknek és magányszemélyeknek, akik az online jelenlétük hatékonyságát szeretnék növelni az online térben. Célun, hogy partnerséget nyújtsunk hagyományos közép- és középvállalkozásoknak minőségi digitális megjelenést kialakítva.

 

 

HOGY ZAJLIK A KÖZÖS MUNKA?


Megismerjük válllalkozásod helyzetét, majd átbeszéljük a célokat, átfogó online marketing stratégiát alkotunk és a lehetőségek maximális kiaknázásával növeljük a céged online jelenlétét!

POZÍCIÓ FELMÉRÉSE

Megismerjük a cég profilját, a márkát. Ki a célcsoport, hol elérhetőek? Mi a szolgáltatás? Pozicionáljuk a céget az online térben.


WEBES JELENLÉT

Megvizsgáljuk a weboldalt, a social média oldalakat, az egyéb digitális kommunikációs felületeket. Megismerjük a vásárlói útvonalat.


FIZETETT HIRDETÉS

Elemezzük a fizetett hirdetési rendszereket. Google Ads, Facebook, Youtube, Instagram, TikTok és egyéb hirdetések és PPC fiókok átnázáse.


ADAT ELEMZÉS

Megismerjük az elemző programokat, hol mérhetőek a marketing aktivitások. Google Analytics, Creator Studio, stb. Adatok elemzése..


LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Írj nekünk e-mailt, és mi 48 órán belül válaszolunk. Kérlek írdd meg a telefonszámodat, és azt is, hogy miben lehetünk a segítségedre!