SEO szövegírás

A SEO tartalomírás a vonzó tartalom létrehozásának művészete a látogatók számára, miközben a SEO legfontosabb szabályait követi annak érdekében, hogy a tartalom könnyen megtalálható legyen, és a képzett látogatókat elkavarja a kereséstől. A SEO tartalomírás elengedhetetlen része minden digitális marketing programnak.

 
A szavakkal információkat osztunk meg. A szavak elmesélik, hogy ki vagy. A szavak mesélnek; és az interneten a legtöbb tartalom szöveges. Ha kapcsolatba szeretnél lépni az világhálón tartózkodó emberekkel, mi segíthetünk. A szavakkal az OMT-nél erős online jelenlétet szővünk ügyfeleink számára. Szövegíró szakembereink sokéves tapasztalattal rendelkeznek a digitális marketing és a tartalomfejlesztés terén. Az írási folyamat minden aspektusát átlátjuk, az ötleteléstől kezdve egészen a kész tartalomig. A végeredmény szakszerűen kidolgozott digitális tartalom, amely segít megkülönböztetni a versenytársaktól. SEO szövegíró nyomon követi a keresőmotorok algoritmusait, az online marketing trendeket, a médiaplatformokat és az iparági híreket, hogy arra koncentrálhass, amire legjobban szeretnél: vállalkozásod fejlesztésére. Kezeljük a céged számára a webtartalom fejlesztését, a PR-stratégiát és a digitális marketinget. Elmondod nekünk a jövőképedet, és mi életre hívjuk.

Mi az a SEO szövegírás?

Ez az írás speciális szövegírási forma, amely magában foglalja a kifejezetten a webre szánt minőségi tartalom tervezését, létrehozását és szerkesztését. A tartalomírók által generált webhelytartalmat jellemzően tartalommarketingre használják, bár felhasználható más célokra is. A minőségi tartalom sokféle lehet. A weboldal tartalmának leggyakoribb típusai a cikkek és blogbejegyzések, a video- és podcast-szkriptek, valamint a platformspecifikus szövegek, például a Facebook és az Instagram oldalakra.

Mit csinál a SEO szövegíró?

A SEO szövegírók keresőmotorra optimalizált tartalmat készítenek. Fő céljuk, hogy segítsék a webhelyeket az organikus forgalom növelésével a főbb keresőmotorokból. A szakértő írók felbecsülhetetlen értékű láncszemei lehetnek egy digitális marketing kampánynak. Szakértők a magas színvonalú, kulcsszavakra optimalizált webhelytartalmat hoznak létre, ami aztán folyamatosan vonzza az organikus forgalmat a webhelyedre. Íme néhány előny, amelyet a SEO szövegírónk nyújthat: Növeli a webhelyed kulcsszó rangsorolását. Növelje a kattintásokat a keresőmotor eredményoldalain (SERP). Kiváló minőségű tartalom által vonzza a nagy tekintélyű visszahivatkozásokat. Átírányítja a látogatókat az weboldalaf más részeire is. Segít elérni, hogy a webhelye látogatói elkötelezetté váljanak a szolgáltatásaid felé majd fizető ügyféllé. Ezenkívül a SEO szövegíró ösztönzik a a közösségi megosztásokat, és arra is az oldalad látogatóit, hogy hosszabb ideig maradjanak az weboldaladon. Az általunk generált tartalom javíthatja konverziós arányt. A SEO szövegírók a minőségi webhelytartalmat is hatékonyan felhasználják a márka ismertségének növelése érdekében. Ha érdekel az organikus forgalom növelése - aminek szinte minden webhelynek az egyik elsődleges célja kell lennie -, akkor hozzáértő író felvétele az egyik alapvető lépés, amelyet megtehetsz.

Miért van szükség SEO szövegíróra?

Valahányszor az írói tartalom témája felmerül, a legtöbb embernek először a cikkírás jut az eszébe. Bár a minőségi tartalom írása valóban a SEO szövegírók egyik lgfeőbb feladata, ezenkívül még számos más minőségi webtartalom létezik, amelyeket ezek a szakemberek elő tudnak állítani. A SEO szövegírók a következő típusú tartalmakat hozhatják létre: Video és podcast szkriptek Hírlevelek Beszédek Közösségi média tartalom Weboldal tartalma Céloldalak Termékleírások A tartalomírók lényegében kiváló minőségű anyagokat készítenek.

Milyen előnyökkel járhat a vállalkozás számára a SEO szövegírás?

A tartalommarketing szerves része lehet üzleti tevékenységnek. SEO szövegíróink különösen ügyesek az üzleti folyamatokat javító tartalom létrehozásában, a rendelkezésre álló leghatékonyabb eszközök felhasználásával. Hozzáférést biztosítunk olyan szakemberekhez, akik alapos ismeretekkel rendelkeznek az egyes iparágakban. Ezért biztos lehet benne, hogy olyan vonzó és releváns tartalom készül, amely kifejezetten az adott ügyfélkör igényeinek felel meg. Ha e-kereskedelem-specifikus tartalomra, például termékleírásokra van szükséged, olyan tartalmakat hozhatunk létre és kezelhetünk, amelyek az értékesítést és a forgalmat egyaránt növelik. Túllépünk pusztán a tartalom létrehozásán. Dolgozunk azon is, hogy minden tartalmához egyedi formátumokat dolgozzunk ki, és szükség szerint akár közzétételre is elérhetővé tegyük őket. Márkaépítésben szerzett szakértelmünkkel pedig a közzétételre kész márkájú tartalom létrehozása soha nem jelent problémát, méretaránytól függetlenül.
 

Blogíró szolgáltatások

  • Személyes blogbejegyzések: A blogok nagyszerű módja annak, hogy kapcsolatba lépj másokkal az interneten. A rendszeres blogírás azonban időbe telik, sőt a legaktívabb bloggereknek is szükségük van segítségre. Itt jövünk be, folytatjuk ott, ahol abbahagytuk, és hatásos blogbejegyzéseket készítünk bármilyen témában, amelyre vágyunk.
  • Üzleti blogbejegyzések: a személyes blogokhoz hasonlóan az üzleti blogok is segítenek kapcsolatban maradni az ügyfelekkel a termék- és szolgáltatási információk megosztása révén. Az alkalmazottak csapatának nagyobb gondjai vannak, mint egy napi vagy heti blogbejegyzés; hadd vigyázzunk az online jelenlétednek arra a részére. Írásszakértőink akár új sztori ötleteket is kidolgozhatnak, amelyekkel megoszthatja vevőivel.

Weboldal SEO tartalomírás

  • Webhely tartalom létrehozása: webhelye megmondja a látogatóknak, hogy ki vagy és mit csinálsz. A legjobb weboldalak segítenek a látogatóknak a fontos vásárlási döntések meghozatalában az intelligens döntésekhez szükséges információk megadásával. A termék- és szolgáltatásleírásoktól kezdve a vállalati információkig, például az általános szerződési feltételekig, az életrajzi információkig és az üzleti tevékenységével kapcsolatos részletekig, író csapatunk új életet lehelhet az Ön weboldalára.
  • SEO tartalomszolgáltatások: vonzza az online keresőmotorok figyelmét és verje meg versenytársait szakértő SEO tartalmi szolgáltatásainkkal. A SEO stratégiák legfrissebb felhasználásával SEO tartalomíróink olyan eredeti tartalmat fejlesztenek ki, amely meghatározott kulcsszavakat céloz meg, és az Ön adatait a keresőmotorok eredményeinek tetejére helyezi. A SEO tartalma fontos szempont a keresőmotorok optimalizálásának stratégiájában.
  • e-könyvek írása / szerkesztése: íróink ügyesek a tartalom kidolgozásában, és ez a szakértelem kiterjed a nyomtatott művekre is. Létrehoz egy e-könyvet, és elakadt? Nincs ideje befejezni a könyvet? Szüksége van egy kis segítségre a szerkesztésben? Az Ön számára készségesen állunk rendelkezésére - a teljes könyvírástól a lektorálásig és a szerkesztésig a szavakovácsos elsajátításunk segít abban, hogy a legtöbbet hozza ki ötleteiből.

Digitális média írási szolgáltatások

  • Profil létrehozása: Minden webet használó vállalkozásnak vagy magánszemélynek szüksége van egy professzionálisan kidolgozott online profilra. Szakértők vagyunk ezeknek a profiloknak a létrehozásában, az erősségek bemutatásában és az információk nyújtásában, amelyeket a webhely látogatóinak tudnia kell rólad. Az egyszerű közösségi média profiloktól kezdve a komplex üzleti címjegyzékekig rendelkezünk olyan képességekkel, amelyek a lehető legjobb megvilágításban vannak.
  • Social Media Writing Services: A közösségi média megváltoztatta a másokkal való kapcsolatunk módját. A vállalatok olyan közösségi média platformokat használnak, mint a Twitter, a YouTube, a Facebook és a Pinterest, hogy kapcsolatba lépjenek a meglévő ügyfelekkel, miközben új ügyfeleket vonzanak. Szakértői írási szolgáltatásaink képesek kezelni a napi kiküldetéseket, üzleti részleteket, az új termékek és szolgáltatások bepillantását és még sok minden mást. Hagyja, hogy csapatunk legyen a közösségi média osztálya, és figyelje online jelenlétének új magasságokba növekedését!
  • Video Script Services: a videomarketing az interneten feltörekvő tendencia, és az Internetzone I vezető szerepet játszik olyan hatásos videoszkriptek létrehozásában, amelyek segítenek abban, hogy megismerje termékeit és szolgáltatásait. A videotartalom kihasználásával új dimenzióval bővítheti digitális marketing erőfeszítéseit segítségünkkel.
  • Professzionális életrajzírás: A szakmai könyvtárak és a vállalati weboldalak számára azt szeretné, ha elért eredményeit a lehető legjobb megvilágításban mutatnák be. Azáltal, hogy foglalkozunk szakmai életrajzának elkészítésével, biztosíthatjuk, hogy Ön és sikerei bemutatásra kerüljenek.

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Írj nekünk e-mailt, és mi 48 órán belül válaszolunk. Kérlek írdd meg a telefonszámodat, és azt is, hogy miben lehetünk a segítségedre!